"Gode avklaringer og beslutninger i tidlig fase legger grunnlaget for et vellykket prosjekt."

Planlegger du et større utbyggingsprosjekt, skal du bygge en bolig, eller en litt omfattende bruksendring? Da tenger du en reguleringsplan.

Hva er en reguleringsplan?

I en reguleringsplan fastsettes bruk, vernehensyn og krav til utvikling. En god reguleringsprosess er med på å skape en bærekraftig og riktig utvikling av byer, steder og eiendommer.

Reguleringsprosesser har varierende grad av kompleksitet. Noen kan være forholdsvis enkle og rett frem, mens andre er mer komplekse og omfattende

Vi kan hjelpe til med denne prosessen

Bruk Bovigo som din plankonsulent.

I Bovigo fokuserer vi på å utarbeide transparente reguleringsplaner som sikrer forutsigbarhet for de involverte. Vi legger derfor vekt på at planen skal være fleksibel og ha et håndterbart nivå av rammer og krav. Dette sikrer gjennomføring og et best mulig sluttprodukt. 

Bovigo leder reguleringsprosesser for bolig, fritid, næring og formålsbygg. Ta gjerne kontakt dersom du sitter med prosjekt hvor andre arealformål inngår, vi tar gjerne en titt på hva vi kan få til sammen. 

Bovigo-kundene er privatpersoner, virksomheter av alle størrelser, kommuner og kommunale/statlige foretak.  

Er det noe du lurer på?

Er det noe du lurer på, eller gjerne skulle hatt svar på? Ikke nøl med å ta kontakt med oss på telefon, e-post eller via kontaktskjema på denne siden.

post@bovigo.no

+47 922 91 433

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål

Skriv gjerne kort om behovet du har, slik at vi kan hjelpe deg med det du ønsker.

Feil: Kontaktskjema ikke funnet.